Ireland 2014 – 02

12-14 Juli, Doolin

Lørdag. Reisen til Doolin gikk bra, first port of call var en heftig lunch inntatt i Liar’s Corner. (For de som ikke er lokalkjent: Inn døra, så hardt babord, på puben McDermott’s). Og det ble anstendig T-skjorte. Nei, det står ikke Guinnesss på den. Musikken på O’Connor’s var av godt merke, som vanlig. Et par gitarer, en fløyte og ikke mindre en tre fioliner. – Full fart!  🙂

Søndag. Regn, og ikke minst tåke, satte en stopper for den lille utflukten til Doonagore Castle på formiddagen. (Målet var å ta bilder). Men, kaffe og Adm på O’Connor’s, det fungerer det og! Spesielt etter en kongelig frokost på kafeen på Doolin Hostel. Mht bilder: There’s always next year! Lunchen på O’Connor’s, beef & guinness stew, kom merkelig nok etter lunchstrekken, men fleksibilitet er lov, også på ferie.
Hodet skal straks få en runde hårtrimmer, og så nærmer det seg farlig session en av to i ettermiddag og kveld. Under første runde kultur på O’Connor’s på søndager, pleier også deler av ungdommen, de ikke fullt så rutinerte, å flekke til med god musikk. (Noen er barn, og har ikke adgang på kvelden). Ja, det ble en T-skjorte på O’Connor’s også! Nei, det står ikke guinness på den. Paddy og jeg gleder oss til kulturelle innslag idag!

Minner allerede nå om en – 1 – avslutning av årets seanse-guinness på Finnegan’s Irish Pub, Bergen. Mandag 21. Juli, ca. kl. 2000-2030. – Møt opp!

– Cheerio!
🙂

Dette innlegget ble publisert i By other Travellers. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *