Ireland 2014 – 03

Jess! Fikk aldri sagt noe om uken i DUBLIN. – Hm…
Mandag 14.
Buss inn fra County Clare. Handletur i Dawson Street. The Celtic Whiskey Shop, og Hodges & Figgis. (Kevin Barry x 2, Samuel Beckett x 2 og Short Stories x 3). Et besøk på The Dawson Lounge, Dublins minste pub, resulterte i et pintglass til baren. (Disponeres av Hugo). På kveldinga traff jeg Lise og Per Ole. Det var lenge siden jeg hadde sett Lise, ja. Vi enjoyed en pint på The Norseman.

Dawson Lounge
The Norseman

 

 

 

 

 

 

Tirsdag 15.
Sightseeing dag. Nytt besøk til The Long Room. (TCD). Etterpå ble det litt handling og klesvask, mens jeg spiste og drakk meg rundt på NORDsiden. (Grainger’s, The Parnell, Murray’s og The Grand Central).

2014_07_15_0009414_Dublin_TC_The Long Room

 

 

 

 

 

Onsdag 16.
Den store bussturen. Belfast, Giant’s Causeway og The Ropebridge. I Belfast gikk det en times tid til The Black Taxi Tour. Dette anbefales alle som drar til Belfast. Vi hadde en forkortet versjon, som skulle videre. Fullversjonen tar visst 1.5 eller 2.0.
http://www.belfasttours.com/about.htm
Hadde så god til fotutskeielse på Giant’s Causeway. – Paddy var med! Da de andre tok beina fatt for å finne the ropebridge, hadde kroppen tatt pause, så jeg fikk 45 min. på lokal kafe, gulrotkake og kaffe. Meget behagelig. 🙂

2014_07_16_0009446_Belfast_Black Taxi Tour

2014_07_16_0009473_Giant's Causeway

Torsdag 17.
Tilbake i DUB. Hadde EM i vennnting på Connolly Station. (Ikke Dortmundte Wartehalle). Først på our loose canon, Mr. Colm Moloney. Så på Morten (Propelli Boss), Hilde og Synnøve. Pub Crawl Dag 1. DART Crawl, på SØR-siden.

– Trøtt no. Mer imorgen!  🙂

 

Dette innlegget ble publisert i By Pope Gregory IX. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *